Микел Артета отговори на Ерик тен Хаг: Обясни му се аргумент по аргумент, 5 пъти


Микел Артета отговори на Ерик тен Хаг: Обясни му се аргумент по аргумент, 5 пъти
Снимка: Getty Images

1744 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета не е останал много доволен от думите на наставника на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, според който "артилеристите" не е трябвало да се справят с контузии през сезона.

Испанският специалист дори започна да изброява един по един такива случаи и да описва за колко време са липсвали футболистите. Това се случи малко след отпадането на отбора от Лига Европа след дузпите със Спортинг Лисабон.

"Справяме се с контузии през сезона. Имахме Смит Роу, който бе аут за четири месеца, Габриел Жезус бе аут за четири месеца, Александър Зинченко бе аут за два месеца и половина, Томас Партей отсъства за месец и половина, Еди Нкетия бе аут за месец и половина.

Имахме много контузии вече, но ние се справяме с това" - заяви Артета, чийто отбор продължава да бъде лидер в английската Висша лига с 5 точки преднина пред актуалния първенец Манчестър Сити.

След отпадането от втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа "топчиите" ще могат да се концентрират изцяло върху първенството. Негативен обаче остава фактът, че Арсенал ще продължи голямото чакане за европейски триумф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички