След 1:3 срещу Брайтън: Ерик тен Хаг потушил скандал между четирима играчи на Манчестър Юнайтед?


След 1:3 срещу Брайтън: Ерик тен Хаг потушил скандал между четирима играчи на Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

1137 0

През изминалата събота (16-и септември) Манчестър Юнайтед допусна загуба с 1:3 от Брайтън насред "Олд Трафорд" в мача от 5-ия кръг на английската Висша лига.

Това бе трето поражение за "червените дяволи" от началото на сезон 2023/24, което ги остави на незавидното 13-о място във временното класиране с актив от само 6 точки.

"The Sun" съобщава, че разочаровието след двубоя с "чайките" си е казало думата и в съблекалнята на Юнайтед е избухнал словесен спор, в който най-дейно участие са взели четирима футболисти.

Изданието твърди, че това са били капитанът Бруно Фернандеш, Скот Мактоминей, Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф. В крайна сметка, след намесата на старши треньора - Ерик тен Хаг, скандалът е бил потушен.

*За Манчестър Юнайтед сега предстои тежко гостуване на Байерн Мюнхен от първия кръг на груповата фаза в Шампионска лига (20-и септември, 22:00 часа), а след това визита на Бърнли (23.09., 22:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Байерн Мюнхен е фаворит за Шампионска лига, но"...Тен Хаг каза как Манчестър Юнайтед може да бие баварците!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички