Съотборник на Погба: Той е опасно оръжие


Съотборник на Погба: Той е опасно оръжие
Снимка: Getty Images/Guliver

864 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот МакТоминей смята, че Пол Погба остава опасно оръжие за „червените дяволи“ след завръщането си от контузия. Все още не е ясно дали световният шампион с Франция от 2018-та година ще остане на „Олд Трафорд“ през следващата кампания, тъй като той обект на непрестанни трансферни спекулации, свързани с неговото напускане.

Съотборникът му в халфовата линия Скот МакТоминей обаче е на мнение, че 27-годишният футболист може да бъде лидерът, който Манчестър Юнайтед търси, като го сравни с някои от най-добрите играчи в историята на футбола. „Той има физиката и присъствието да спира противниковите футболисти, като притежава и сериозна скорост. Пол е един от най-добрите централни полузащитници, като е много здрав физически и се движи бързо по тревата. Той е едно опасно оръжие в центъра на терена“, заяви Скот МакТоминей пред ‘United’s ‘Box to Box’.

Все още не е ясно какво решение за бъдещето си ще предпочете Погба, като много хора смятат, че финансовата криза, породена от пандемията с коронавивус, може да накара френския халф да остане в тима. „Червените дяволи“ не изключват раздяла с футболиста, тъй като до момента той не демонстрира най-добрата си форма след завръщането си в Англия от Ювентус през 2016-та година. А ето какво е условието за Погба да се завърне в Торино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички