Солскяер се надява Игало да остане в Юнайтед


Солскяер се надява Игало да остане в Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1312 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се надява, че Одион Игало ще продължи престоя си на „Олд Трафорд“. Нападателят трябва да напусне „червените дяволи“ след няколко дни, като трябва да бъде постигната договорка с Шанхай Шенхуа, за да може той да остане в Манчестър.

Солскяер заяви, че двата тима водят преговори за бъдещето на нигериеца, но финално решение за момента няма. „Наемът на Игало е до края на май. Затова той трябва да се завърне обратно в Китай. Поддържаме контакти с Шанхай Шенхуа. За момента те се държат по чудесен начин с нас. Радвам се, че му позволиха да се състезава за любимия си отбор. Той изживява мечтата си и се надявам, че може да завърши това, което той започна. Надявам се, че ще спечелим трофей заедно. За момента нищо не е ясно. Тяхното първенство ще започне скоро, тъй че можем само да чакаме и да видим какво ще се случи“, заяви Оле Гунар Солскяер пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Одион Игало подписа с „червените дяволи“ в края на януарския трансферен прозорец, като се очакваше при изтичането на наема му сезонът да бе приключил. Заради прекъсването на футбола покрай пандемията от коронавирус нигериецът успя да изиграе само осем срещи за Манчестър Юнайтед. А ето защо Шанхай Шенхуа най-вероятно няма да пуснат Игало да се върне в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички