Сънародник на Мохамед Салах предсказа: Той ще отиде в Саудитска Арабия


Сънародник на Мохамед Салах предсказа: Той ще отиде в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

10056 0

Мохамед Салах ще напусне Ливърпул заради Саудитската професионална лига през следващата година. В това е сигурен неговият сънародник Мидо, който дори даде конкретна сума, срещу която ще бъде привлечен египетският национал.

Ще отиде ли Салах в Саудитска Арабия?

31-годишният играч беше силно свързван с преминаване в Ал-Итихад в последните дни на летния трансферен прозорец. Мърсисайдци обаче отхвърлиха 150 милиона паунда за нападателя си.  Въпреки това Мидо все още смята, че легендарното крило в крайна сметка ще се насочи към Близкия изток и че това може да се случи през следващата година.

"Мохамед Салах ще отиде в Саудитската професионална лига. Но ще бъде добре, ако успее да спечели първо титлата във Висшата лига този сезон. След следващия сезон ще му остава само един сезон от договора му с Ливърпул. Това означава, че Ливърпул няма да може да поиска повече от 70 или 80 или 100 милиона паунда за продажбата на Мохамед Салах", сподели той. 

Героят на "червените" е много важен за Юрген Клоп, откакто пристигна в Мърсисайд преди шест години. Той записа 188 гола и 81 асистенции в 309 мача в различни състезания. Спечели Висшата лига, Шампионска лига на УЕФА, ФА Къп и Купата на лигата. Самият Клоп също бе изключително красноречив по темата още преди да приключи трансферният прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички