Остава ли Салах? Легендата на Ливърпул Джейми Карагър каза кога ще си тръгне египтянинът


Остава ли Салах? Легендата на Ливърпул Джейми Карагър каза кога ще си тръгне египтянинът
Снимка: Getty Images

7765 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, сподели очакванията си относно трансферната сага със суперзвездата на мърсисайдци Мохамед Салах това лято.

От договора на египтянина остават близо 2 години. Въпреки това, той е силно желан от саудитския Ал Итихад, който е близо да предложи рекордна оферта от над 230 милиона евро за правата му. Към момента английският колос отхвърли предложения на стойност 115 и 175 милиона евро. Интересът все пак не стихва.

Колко още ще носи червената фланелка голаджията?

На фона на всичко, Карагър не вярва, че до сделка тази година ще се стигне. Пред "talkSPORT" той споделя, че крилото има още поне година на "Анфийлд".

"Мисля, че усещането сред повечето фенове на Ливърпул е, че той може би ще остане за още един сезон, вместо да се пусне на старта на кампанията, без шанс да се доведе някой друг. Смятам, че за всички страни идното лято, когато Ливърпул все още ще може да вземе солидна сума, е по-подходящо", заяви Карагър и продължи.

"Ливърпул ще задържи Салах този сезон, давайки му възможността да постигне нещо. Същевременно клубът ще има 12 месеца, за да помисли за някого, който да го замести", добави още той.

Какво предстои?

Египетският нападател се превърна в един от най-успешните нападатели както в историята на "червените", така и на цялата Висша лига, след пристигането си преди сезон 2017/18 г.

Юрген Клоп и компания не желаят да продават своя талисман, особено когато трансферният прозорец във Висшата лига е вече затворен. Този в Саудитска Арабия обаче е активен до 7-и септември, което дава възможност на Ал Итихад за последен опит.

"Червените" дори бяха набелязали заместник на египтянина. Той обаче отказа, ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички