"Ще бъда честен": Юрген Клоп най-после каза всичко за бъдещето на Мохамед Салах


"Ще бъда честен": Юрген Клоп най-после каза всичко за бъдещето на Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

16147 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, най-после коментира обширно темата с евентуалното напускане на суперзвездата на отбора Мохамед Салах това лято.

От думите на наставника става ясно, че египтянинът по-скоро е решен да продължи приказката си на "Анфийлд". Той споделя, че не е разговарял по темата със своя възпитаник, но и не вижда нужда да го прави.

"Ще бъда честен"...

"Никога не съм се съмнявал в отдадеността му към този клуб. Не можете да си представите колко шум вдигна светът и колко спокойни същевременно сме ние. Той е наш футболист и иска да играе тук", заяви категорично Клоп пред "Sky Sports" и продължи.

"Не ми е казвал, но няма и нужда. Говори с тренировките, представянията и отношението си. Тази седмица се срещахме, но не заради това какво сме свършили в миналото, а какво ще направим в бъдеще.

Мо беше на съвет с лидерите и в даден момент говореше, но никога не спомена, че всичко е до следващата седмица или нещо подобно. Мо не е идвал в офиса ми, за да ми каже 'Между другото, шефе, няма да ходя'.

Ще бъда честен, за мен и за секунда това не е било на дневен ред, освен когато ме питат. Никой в клуба не дойде да ми каже, че нещо може да се случи. Сигурен съм, че щях да получа обаждане, но такова няма", завърши Юрген Клоп.

Небивал интерес

Ал Итихад е решен да се бори за подписа на нападателя с всички средства преди края на летния трансферен прозорец, който е тази седмица.

Саудитският клуб е отправил официална оферта от 100 милиона евро. Ръководството на мърсисайдци обаче я е отхвърлило. Все пак се твърди, че това няма да е последното предложение за правата на крилото.

Същевременно Салах продължава да бележи за "червените". (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички