Приключи ли Мохамед Салах с Ливърпул? Клоп най-накрая даде отговор по темата


Приключи ли Мохамед Салах с Ливърпул? Клоп най-накрая даде отговор по темата
Снимка: Getty Images

6959 0

Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул продължава да е обект на спекулации през последните няколко седмици, тъй като редица източници съобщиха, че саудитският гранд Ал-Итихад има сериозен интерес към египтянина. Мениджърът на мърсисайдци - Юрген Клоп, обаче бе категоричен, че подобен трансфер няма как да се случи.

Клоп успокои феновете

На пресконференция преди гостуването на Ливърпул срещу Нюкасъл Юрген Клоп заяви, че няма нищо ново около Мохамед Салах и ако пристигне оферта за него, то отговорът на мърсисайдци ще бъде "не".

"Няма за какво да говорим от нашата страна. Мохамед Салах е футболист на Ливърпул. Ако имаше нещо (бел. ред. оферта), то нашият отговор щеше да бъде "не", категоричен бе Клоп пред медиите.

Наскоро се появи информация, че Ал-Итихад се готви да направи Мохамед Салах най-скъпоплатения играч във футболната история, като ще се опита да го привлече с мегаоферта, на която той да не може да откаже. Изглежда обаче, базирайки се изцяло на думите на Клоп - египтянинът ще продължи кариерата си на Острова.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул се провали в опита си да привлече бразилско протеже.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички