Нов удар по Ливърпул: Любимец на Юрген Клоп разочарова "червените"


Нов удар по Ливърпул: Любимец на Юрген Клоп разочарова "червените"
Снимка: Getty Images

15913 0

Юрген Клоп потвърди, че полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара е претърпял нова контузия. Испанецът все пак се е завърнал към тренировките с групата, но ще пропусне сблъсъка с Астън Вила този уикенд (неделя, 3 септември).

"Вечният" проблем с Алкантара

Тиаго, който за последно бе титуляр за Ливърпул през февруари, беше извън игра заради проблем с бедрото. Той се завърна в отбора през април, но след четири участия с червената фланелка, той отново получи травма.

"Тиаго имаше малка травма. Той започна да тренира с отбора и имаше проблем, така че трябваше да намалим малко темпото с него. Очевидно, ситуацията не е окей за него, не е готино и за нас, но е така. Тиаго ще използва международната пауза за да се възстанови и отново да е на ниво", сподели Клоп пред медиите.

Припомняме, че именно заради контузиите и отсъствията в полузащита Ливърпул имаше сериозен проблем точно в тази зона през изминалата кампания. Мърсисайдци изглежда решиха този проблем, привличайки имена като Доминик Собослай, Алексис Мак Алистър, а сега са много близо до поредния нов в своята халфова линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички