"Daily Mail": Играчите и треньорите на Юнайтед били потресени от разкритията за Грийнууд


"Daily Mail": Играчите и треньорите на Юнайтед били потресени от разкритията за Грийнууд
Снимка: Getty Images

2004 0

Футболистите и треньорският щаб на Манчестър Юнайтед са били шокирани и потресени от разкритията на приятелката на Мейсън Грийнууд - Хариет Робсън. Както е известно, английският модел публика видеа, снимки и аудиозапис, с които показа, че е била жертва на физическо и сексуално насилие, а човекът, който ѝ е причинил това, е именно нападателят на "червените дяволи".

"Всички са много шокирани. Това е много различно от онова, с което играчите обичайно трябва да се справят", казва източник от клуба на "Daily Mail".

Според изданието в понеделник сутринта мениджърът на тима Ралф Рангник се е срещнал със спортния директор Джон Мъртоу. Двамата са обсъдили ситуацията с Грийнууд и влиянието, което случващото се може да окаже на отбора.

Както е известно, след разкритията 20-годишният Грийнууд беше арестуван и бе пуснат под гаранция след 3 нощи в ареста. Манчестър Юнайтед пък го отстрани от тренировки и мачове до второ нареждане. Вчера Рангник даде противоречаща на тази информация за реакцията на тима на случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички