Светкавично: Джеймс Мадисън е вторият нов в Тотнъм в ерата "Постекоглу"


Светкавично: Джеймс Мадисън е вторият нов в Тотнъм в ерата "Постекоглу"
Снимка: Getty Images

2317 0

Отборът на Тотнъм обяви официално, че се е подсилил с английския национал Джеймс Мадисън, който преминава в Северен Лондон от отбора на Лестър.

Офанзивният футболист вече е акостирал в Лондон и е подписал своя контракт, който ще го задържи при "шпорите" в следващите пет години - до края на сезон 2027/28. Италианският журналист Фабрицио Романо пък съобщава, че "спърс" са платили 40 милиона паунда на "лисиците" за услугите на нападателя.

Мадисън бе ключът към последните успехи на Лестър

26-годишният английски национал бе изключително важен за селекцията на "лисиците". Той акостира на "Кинг Пауър" през 2018 година и веднага намери своето титулярно място в състава. Той изигра общо 203 мача във всички турнири за Лестър, в които се отчете с 55 попадения и 41 асистенции.

Мадисън съумя да помогне много на "лисиците" за спечелването на Къмюнити Шийлд през 2021 година, а преди това се поздрави и със златото във ФА Къп, когато на финала през 2021 Лестър надви Челси с минималното 1:0 на "Уембли.

Джеймс Мадисън се превръща във втория нов футболист за Тотнъм през лятото, след като тимът на Анте Постекоглу подписа с италианския страж Викарио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички