Страхотни новини за Ливърпул: Върджил ван Дайк и Джо Гомес са готови за игра


Страхотни новини за Ливърпул: Върджил ван Дайк и Джо Гомес са готови за игра
Снимка: Getty Images/Guliver

2355 0

Централната двойка бранители на Ливърпул Върджил ван Дайк и Джо Гомес може да започнат като титуляри за мърсисайдци в първия мач от новия сезон във Висшата лига срещу тима на Норич. Това потвърди мениджърът на "червените" Юрген Клоп, който все пак подчерта, че те няма да играят на всяка цена и ако не са готови, няма да бъдат титуляри.

Двамата защитници изпуснаха голяма част от миналия сезон заради тежки контузии. Именно техните контузии сериозно повлияха на тима на Ливърпул, който изпадна в много тежка кадрова криза в дефанзивен план. Двамата пропуснаха и Евро 2020, за да се възстановят напълно от контузиите си и да проведат нормална подготовка за новия сезон.

„Мисля, че те са готови и са на разположение. Но със сигурност няма да прибързваме, ако не са готови. Трябва да вземем решение кой ще започне. Ако разбера, че са готови за пълни 90 минути, ще започнат като титуляри. Ако не са готови за цял мач, то те няма да играят, защото отбраната е зона, която не бива да променяме в течение на мача", каза Клоп.

Още новини около Ливърпул ще намерите ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички