Клоп посочи 14 играчи на Ливърпул и намекна за трансферните планове на клуба


Клоп посочи 14 играчи на Ливърпул и намекна за трансферните планове на клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

8137 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намекна, че мърсисайдци няма да привличат повече играчи през настоящия летен трансферен прозорец. "Червените" привлякоха Ибрахима Конате към състава си за новата кампания, като засилиха дефанзивната си линия, която се оказа проблем през миналия сезон.

Въпреки привличането на Конате Ливърпул продължава да е свързван и с други имена на трансферния пазар, който затваря на 31 август. Говори се, че "червените" ще потърсят заместник на халфа Жоржиньо Вайналдум, който пое в посока ПСЖ. До момента обаче мърсисайдци имат само едно ново попълнение и изглежда, че не смятат да привличат повече играчи.

В интервю за норвежкия канал TV2 Клоп намекна, че за да се появят нови лица, някои настоящи членове на отбора може да се наложи да напуснат. "Лято е и трансферният прозорец е отворен... тогава всички очакват някои играчи да бъдат привлечени. Ще видим какво ще се случи“, каза Клоп.

„Да преминем през отбора. Искате ли да купим нов защитник? Нов вратар? Там вече имаме добри играчи. В халфовата линия имаме играчи с много опит като Тиаго, Фабиньо, Хендерсън, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Наби Кейта. Освен това имаме вълнуващи млади момчета в лицето на Харви Елиът и Къртис Джоунс.

„В атаката имаме Садио Мане, Роберто Фирмино, Мохамед Салах, Диого Джота, Джердан Шакири, Такуми Минамино и Дивок Ориги", каза Юрген Клоп, намеквайки, че за да се привлекат нови футболисти на "Анфийлд", то някои от изброените трябва да напусне. В противен случай съставът за новия сезон си остава същият.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички