Стоят 3 варианта пред Юрген Клоп и Ливърпул заради контузения Жоел Матип


Стоят 3 варианта пред Юрген Клоп и Ливърпул заради контузения Жоел Матип
Снимка: Getty Images

6805 0

Контузията на Жоел Матип от отбора на Ливърпул шокира не само Юрген Клоп, но и феновете на тима. От клуба обаче не се бавят и вече са приготвили списък с трима потенциални заместници на камерунеца.

32-годишният Матип скъса коленни връзки при вълнуващата победа на "червените" с 4:3 във Висшата лига над Фулъм на "Анфийлд" в неделя (3 декември). Централният защитник игра 69 минути, преди да бъде изваден от терена.

Опциите пред Клоп

Тъй като камерунският национал потенциално е аут за сезона, мърсисайдци са съставили кратък списък от трима играчи според "Football Insider", когато трансферният прозорец се отвори отново през януари.

Максенс Лакроа е една от опциите. 23-годишният талантлив французин има над 100 мача за своя клуб - Волфсбург. Друг вариант за Ливърпул е Гонсало Инасио от Спортинг Лисабон. Бранителят е ключов играч за тима и е изиграл всичките 12 мача в лигата за своя клуб този сезон.

Бералдо от Сао Пауло е третият играч в списъка на мърсисайдци. 20-годишният футболист записа 23 мача в лигата през наскоро приключилия сезон 2023, а според информациите бразилският тим е готов да го продаде още през януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Въпрос за Манчестър Сити разсмя Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички