Ливърпул без голямата си звезда? Юрген Клоп няма план, но има надежда


Ливърпул без голямата си звезда? Юрген Клоп няма план, но има надежда
Снимка: Getty Images

14192 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за липсата на голямата си звезда Мохамед Салах. Както е известно, египтянинът ще играе за страната си в Купата на африканските нации през януари месец и няма да е на линия за мърсисайдци.

Германският специалист призна, че все още няма яснота точно за кои дати ще отсъства 31-годишният атакуващ футболист. Освен това Клоп сподели, че все още не е мислил за конкретен план, но и че се надява тогава да може да разчита на Диого Жота, който лекува мускулна контузия.

"Не съм мислил за това, а и не мога да го променя. Нямам изготвен план. През януари е, нали така? Надявам се Диого да се е върнал дотогава. Вероятно може Салах да е на линия за мача с Арсенал във ФА Къп (07.01). Не съм сигурен кога са официалните дати за момчетата с националните.

Декември е труден месец. Щастлив си, когато минещ през него и тогава започваш да мислиш за това, което следва. Не можем да го избегнем. Каквото и да кажа - ако Египет и Мо решат, че трябва да отиде още на втори, трети или четвърти януари... Доста съм сигурен, че Мо иска да играе срещу Арсенал, но не съм сигурен, че това решение зависи от нас" - заяви Клоп.

Английският гранд има доста проблеми с контузени, а Юрген Клоп коментира състоянието на Алисон, Мак Алистър и Матип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички