Стивън Джерард потвърди, че мечтае един ден да се завърне на "Анфийлд"


Стивън Джерард потвърди, че мечтае един ден да се завърне на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1570 0

Наскоро Стивън Джерард спечели титлата в Шотландия с Глазгоу Рейнджърс, а в същото време Юрген Клоп кара най-тежкия си сезон в Ливърпул. Джерард, който вече е на 40 години, прекара 17 сезона в Ливърпул като футболист и спечели Шампионската лига през 2005 година. Преди да поеме Рейнджърс през 2018, той работи за кратко в школата на "мърсисайдци". 

След поредицата от лоши резултати, около "Анфийлд" се заговори за смяна на треньора и името на Джерард е едно от най-често спряганите за наследник на Юрген Клоп. Ето как любимецът на феновете коментира ситуацията:

"На феновете на Ливърпул не им трябвам аз. На тях им е нужно Клоп да продължи работата си и аз вярвам, че това трябва да се случи", каза той за ITV News.

"Изобщо няма смисъл да говорим по тази тема, защото в момента нашият любим клуб е в ръцете на един от най-добрите мениджъри във футбола. Аз пък имам работа тук, в Глазгоу. Не помагаме на никого като говорим на тази тема и аз лично се надявам Клоп да остане на поста си още дълги години".

Все пак Стивън Джерард потвърди, че Ливърпул винаги ще бъде неговият клуб и мечтата му е един да се завърне в него като треньор:

"Ливърпул е моят клуб и винаги ще бъде. Дали мечтая някой ден да го поема? Да, но все още не. А пък и кой е казал, че някога изобщо ще бъда на това ниво?", каза още бившият капитан.

Всичко най-важно преди реванша на Ливърпул срещу РБ Лайпциг довечера, можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички