Ливърпул се изправя в непредсказуем мач-реванш срещу РБ Лайпциг


Ливърпул се изправя в непредсказуем мач-реванш срещу РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images/Guliver

1242 0

Ливърпул се изправя срещу РБ Лайпциг в мач-реванш от 1/8 финалите в Шампионската лига. Първата среща, изиграна в Унгария на "Пушкаш арена" завърши с победа за "мърсисайдци" с 2:0 след головете на Мохамед Салах и Садио Мане. Реваншът днес отново ще изиграе на неутралния терен в унгарската столица и ще може да бъде следен НА ЖИВО в страницата на Sportlive.bg

Отборът на Юрген Клоп претърпява огромен срив в играта си и записа шест поредни загуби на свой терен в мачовете от английската Висша лига. Ливърпул няма победа от 28 февруари, когато за последно надигра като гост Шефийлд Юнайтед. Шесткратният носител на "Ушатата купа" обаче е доказал, че мачовете от турнира Шампионска лига са 'друга бира' за него и със сигурност ще търси усилено продължаването си напред към 1/4 финалната фаза, което пък от своя страна би дало началото на рестарт в представянето на отбора. Капитанът на тима Джордан Хендерсън е твърдо аут за двубоя, а под въпрос са Роберто Фирминьо и Озан Кабак.

РБ Лайпциг от своя страна е в серия от 4 поредни победи след загубата си в първия мач срещу Ливърпул - 3 победи в Бундеслигата и един успех срещу Волфсбург на 1/4 финалите за Купата на Германия. Тимът на Юлиан Нагелсман насъбра опит в последните два сезона и със сигурност има самочувствието да излезе за победа в днешния мач. Германците продължиха към 1/8 финалите в Шампионската лига след като се пребориха с Манчестър Юнайтед в груповата фаза, завършвайки с равен брой точки с един от фаворитите в турнира ПСЖ. За днешната среща под въпрос за състава на Юлиан Нагелсман са Анхелино и Вили Орбан.

Мачът е с начален час 22:00ч. българско време и ще бъде излъчван пряко в ефира на РИНГ Тв. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички