Къде да гледаме реванша Ливърпул срещу РБ Лайпциг в Шампионска лига?


Къде да гледаме реванша Ливърпул срещу РБ Лайпциг в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1365 0

Тази вечер Ливърпул посреща РБ Лайпциг в Будапеща в реванш от осминафиналите на Шампионска лига. Първият мач между двата тима завърши с победа с 2:0 за английския шампион, което е едно от малките светли събития за клуба в последно време.

В момента мърсисайдци заемат незавидната осма позиция в класирането във Висшата лига и в Англия се заговори за раздяла с мениджъра Юрген Клоп. Едва ли обаче на "Анфийлд" имат такива намерения и ръководството добре разбира, че многото контузии в отбора допринасят за кризата, в която изпадна клубът.

След победата над РБ Лайпциг Ливърпул записа само един успех - срещу последния в Англия. Останалите 3 мача - срещу Евертън, Фулъм и Челси завършиха с поражения. Ясно е, че Шампионска лига е приоритет за "червените" и евентуална победа там може да спаси сезона за тях.

Лайпциг върви в първенството на Германия доста по-добре от своя съперник. Тимът на Юлиан Нагелсман продължава с победи да удържа статута си на главен конкурент на Байерн Мюнхен за шампионската титла. Разликата в момента е само 2 точки. Серията на германците след загубата от Ливърпул е 4 победи - над Херта, Борусия (М) и Фрайбург в Бундеслигата и над Волфсбург в Купата на Германия. Можете да гледате Ливърпул - ЕБ Лайпциг пряко по Ринг, както и да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички