Става страшно за футболистите на Тотнъм - Антонио Конте заговори за "моркова и тоягата"


Става страшно за футболистите на Тотнъм - Антонио Конте заговори за "моркова и тоягата"
Снимка: Getty Images

1214 0

Късно снощи Тотнъм бе отстранен от Мидълзбро на 1/8-финалите за ФА Къп и за поредна година тимът ще остане без трофей, след като бе изхвърлен от евротурнирите, загуби 1/2-финала за Купата на Лигата от Челси, а в първенството е много далеч от първото място.

След последния съдийски сигнал старши треньорът на "шпорите" Антонио Конте заяви, че отборът трябва да постигне стабилност в своето представяне и да спре да редува силни и слаби мачове.

*В последните си 4 мача Тотнъм успя да победи Манчестър Сити като гост, след това загуби от Бърнли, разгроми Лийдс и сега отстъпи на втородивизионния Мидълзбро...

"Трябва да направим този отбор по-стабилен, това е огромен проблем. От тази загуба ни боли всички в Тотнъм", заяви Конте на пресконференция и даде за пример метафората за моркова и тоягата:

"Бившите ми треньори в Италия ме научиха, че като треньор понякога трябва да използваш моркова, понякога тоягата. След мача с Бърнли използвах тоягата и победихме. След Лийдс използвах моркова и сега загубихме", каза Конте със заканителен тон.

През идния уикенд "шпорите" са домакини на Евертън (7 март), след което ги очаква визита на Манчестър Юнайтед (12 март).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички