"Магията на ФА Къп": Тим от Чемпиъншип изхвърли Тотнъм още на 1/8-финалите!


"Магията на ФА Къп": Тим от Чемпиъншип изхвърли Тотнъм още на 1/8-финалите!
Снимка: Getty Images

5181 0

Английският гранд Тотнъм шокиращо отпадна още на 1/8-финалите на ФА Къп, след като отстъпи на втородивизионния Мидълзбро с 1:0 като гост. След продължения и 120 минути битка тимът от Чемпиъншип сломи възпитаниците на Антонио Конте и се класира за 1/4-финалите.

Конте извади почти пълния си арсенал на терена, като сред титулярите личаха имената и на двете големи звезди в нападение Хари Кейн и Хюн Мин Сон. Това обаче не помогна особено на "шпорите", които трябваше да се надиграват с Мидълзбро на "Ривърсайд Стейдиъм".

Първата част протече без сериозни заплахи пред двете врати, като играта бе изравнена. През второто полувреме Хари Кейн успя да вкара попадение, но се оказа в положение на засада. В средата на полувремето Джонатан Хоусън стреля опасно към вратата на Юго Лорис, но изкара удара си с малко в аут.

Мачът влезе в продължения, където домакините определено бяха по-мотивирани да търсят победата. Така в 107-ата минута Крукс намери 19-годишния Джошуа Кобърн, който се разписа във вратата на Лорис. До края Тотнъм не намери сили да отговори на удара и отпадна от надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички