Антонио Конте: Искам да стигна до финал с Тотнъм


Антонио Конте: Искам да стигна до финал с Тотнъм
Снимка: Getty Images

1206 0

Старши треньорът на Тотнъм Антонио Конте даде пресконференция преди двубоя на лондончани срещу Мидълзбро по петия кръг на ФА Къп. Италианският специалист коментира и войната между Украйна и Русия.

“Това е една много тъжна ситуация и е невероятно, че сме поставени пред възможността да говорим за война в 2022-а година. Само да си помислим за тази ситуация - невероятно и глупаво.

Нуждаем се от мир за всички хора по света, а не хора да умират. Целият свят трябва да покаже единство и солидарност срещу глупостта”, заяви бившият селекционер на Италия.

“Не съм отчаян, но аз обичам да побеждавам. Имах късмета да стигна до финала два поредни сезона и искам да продължа тази традиция с Тотнъм, както и за феновете и играчите. Знаете много добре, че този трофей не е лесен за печелене и утре ни чака труден мач.

Искам да видя последователност в нашето представяне, да покажем, че се учим. Искаме да изиграем добър мач, но и да преминем в следващата фаза. Няма да можем да разчитаме на Оливър Скип, Танганга, Лукас Моура и Родриго Бентанкур”, каза Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички