Статистика: Манчестър Юнайтед има повече удари в своята врата, отколкото в на Манчестър Сити


Статистика: Манчестър Юнайтед има повече удари в своята врата, отколкото в на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2499 0

Манчестър Юнайтед се намира в истинска криза. Играта на "червените дяволи" от седмици насам е кошмарна и това най-ясно си пролича в двата най-важни двубоя за отбора от Висшата лига - лютите дербита срещу Ливърпул и Манчестър Сити.

Срещу мърсисайдци това се отрази и на резултата (0:5), но срещу "гражданите" поражението бе "само" с 2 гола. Остана впечатлението обаче, че все пак в градското дерби Юнайтед изглеждаше още по-безпомощен, тъй като много рядко стигаше до нещо пред противниковата врата.

А статистиката изобщо не е на тяхна страна. Те имат 32% притежание на топката, 1 ъглов удар, който дойде буквално в последната секунда, както и... 1 точен удар. И, забележете, към собствената си врата имат повече точни изстрели, отколкото към тази на Едерсон - 2.

Единият от тях се превърна и в автогол, след като Ерик Баи по много неадекватен начин засече центриране на Жоао Кансело в собствената си врата. При другия стражът Давид де Хеа успя да се намеси добре и да спаси с крак, след като този път друг от централните защитници на Юнайтед - Виктор Линдельоф, "опита" да го преодолее.

Вижте и фрапантният автогол на Ерик Баи от Манчестър Юнайтед (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички