Стана ясна причината за изваждането на Оба-Оба от състава на Арсенал (СНИМКА)


Стана ясна причината за изваждането на Оба-Оба от състава на Арсенал (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1014 0

Пиер-Емерик Обамеянг ще бъде глобен от Арсенал за закъснението си преди дербито на Северен Лондон с Тотнъм Хотспър. Както е известно, габонецът не взе участие при успеха с 2:1 на „артилеристите” над „топчиите” в неделя вечер, след като е „станал жертва” на ужасяващия лондонски трафик.

31-годишният Обамеянг изгледа успеха на своите съотборници от пейката и бе оставен там заради ‘дисциплинарния правилник’ на клуба от „Емиратс”.

Легендата на Арсенал Фреди Люнгберг призна, че според него става дума за закъснение, но подчерта, че тезата му е изградена на база опита му и не може да бъде категоричен. Думите бяха изречени в студиото на Sky Sports по време на срещата.

Мениджърът Микел Артета отказа да коментира причината след края на мача, казвайки само, че в клуба следват правилата. Питър Кинг, който е продуцент, пък публикува снимка в Twitter, показвайки защо Обамеянг е закъснял за събирането на отбора.

„Ако някой се чуди защо Обамеянг е наказал за закъснението си за мача, това е той, хванат в трафика, в 12:04 на Мусуел Хил”, написа Кинг в своя профил, прилагайки снимка на зрелищното LaFerrari.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички