Спекулациите започнаха: 3 големи имена са фаворити да заменят Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед


Спекулациите започнаха: 3 големи имена са фаворити да заменят Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

20623 0

Оле Гунар Солскяер може и да разполага с невероятни играчи в Манчестър Юнайтед, но така отговорността му се повишава неимоверно много и всеки неуспех води до покачване на напрежението и старт на спекулациите за бъдещето му.

След като "червените дяволи" загубиха от Йънг Бойс на старта на Шампионската лига и то с Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш, Пол Погба и Джейдън Санчо сред титулярите, медиите в Англия вече започнаха с предположенията кои са имената, които могат да заменят Солскяер на "Олд Трафорд".

Пресата на Острова посочва трима основни фаворити за тази позиция - Антонио Конте, Брендън Роджърс и... Зинедин Зидан!

Италианският спортен журналист Джанлука ди Марцио вече е заявил, че бившият треньор на Интер Конте е готов да вземе работата на Оле и е мотивиран, тъй като вижда обещаващ бъдещ проект в Манчестър.

Що се отнася до Брендън Роджърс, при него ситуация е доста сложна, тъй като той е действащ треньор на Лестър, има договор с клуба и се чувства добре начело на "лисиците".

Разбира се, най-голям интерес предизвиква името на Зизу, който след повторния си престой начело на Реал Мадрид излезе в отпуска и се откъсна от футбола.

Една негова поява на "Олд Трафорд" би го събрала освен със сънародника му Пол Погба, но и с бившите му играчи Кристиано Роналдо и Рафаел Варан!

Едно е сигурно - Оле Гунар Солскяер няма право на повече грешки като тази срещу Йънг Бойс, защото всеки негов ход вече се гледа под лупа...

Вижте тук какво се случи на загрявката преди двубоя на Юнайтед във вторник (14 септември)!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички