Специалния: Трудно ще преглътна тези голове (ВИДЕО)


Специалния: Трудно ще преглътна тези голове (ВИДЕО)

1308 0

Жозе Моуриньо беше крайно разочарован от представянето на Челси срещу ПСЖ, след като 10 играчи на френския тим изхвърлиха лондончани от Шампионска лига.

"Разбира се, че съм разочарован. На два пъти държахме мача в свои ръце, но ПСЖ се оказа по-силен от нас. Те по-добре се справиха с напрежението", заяви Моуриньо непосредствено след мача.

Специалния също така изрази мнение, че червеният картон на Златан Ибрахимович е повлиял негативно на неговия тим.

"Мисля, че след като те останаха с 10 души на терена, това ни постави под още по-голямо напрежение да победим на всяка цена. В същото време съперникът нямаше какво да губи и просто показа своята игра. Ние не успяхме да се справим с това.

Получихме два гола от статични положения, където организацията трябва да е ясна. Това са два гола, които ми е трудно да преглътна", разкритикува защитата си Моуриньо.

"Говорих с играчите след мача, както винаги го правя. Аз не съм от хората, които ритат врати и бутат маси. Трябва да се успокоим и да анализираме грешките си, защото ни предстои нов важен мач в неделя. Сега трябва да хвърлим всички усилия, за да спечелим титлата в Премиър лийг, а ни остават още много срещи до края", допълни Моу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички