Направихме нещо велико, но то не значи нищо, категоричен е геният на ПСЖ


Направихме нещо велико, но то не значи нищо, категоричен е геният на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1185 0

Старши-треньорът на ПСЖ Лоран Блан беше на седмото небе след равенството на неговия тим 2:2 срещу Челси на "Стамфорд" Бридж", което прати френският шампион на четвъртфинал в Шампионска лига.

Успехът на парижани е още по-грандиозен, след като в 31' Златан Ибрахимович беше изгонен неправомерно, а в 81' Гари Кейхил откри резултата в полза на лондончани.

ПСЖ обаче успя да вкара мача в продължения, а след гол от дузпа на Азар в 96' в 115' Силва успя да прати своите в следващата фаза.

"Това е огромна радост. Поздравявам играчите. Те бяха добре подготвени за този сблъсък и играха страхотно от началото до края", заяви Блан след срещата.

"Още преди мача вярвахме, че ще продължим напред. Изгонването на Ибрахимович бе голям удар за нас, но дори и на полувремето усещах, че играчите са готови да се борят докрай".

Блан също така отчете факта, че в "лудия мач" ПСЖ е играл по-добре, дори с човек по-малко на терена.

"Срещата се разви по изключително луд начин. С интерес разгледах статистиката и мисля, че имаме еднакво владеене на топката и повече пасове и корнери от съперника, който бе с единадесет души. Значи сме играли много ефективно.

Това е невероятно вечер за моя отбор и за всички френски фенове. Направихме нещо велико, но всъщност все още не сме постигнали нищо", категоричен беше още Блан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички