Моуриньо: ПСЖ е най-грубият отбор, срещу който сме играли


Моуриньо: ПСЖ е най-грубият отбор, срещу който сме играли

1191 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остро критикува съперника на неговия тим в Шампионската лига ПСЖ. Според португалеца, парижани са играли изключително агресивно в първата среща между двата тима и той е останал неприятно изненадан.

"Бях много изненадан в този мач. От отбор с толкова фантастични футболисти очаквах повече футбол и по-малко агресия. Този тим правеше фаул след фаул. Еден Азар беше спиран само с фаул през цялото време. Играчите атакуваха нашия футболист с топка в крака с двама-трима души и всеки от тях търсеше агресията. Дори играч като Златан Ибрахимович, типичен атакуващ футболист, се връщаше в защита, за да атакува Азар", не скри възмущението си Моуриньо.

Наставникът на Челси сподели, че през този сезон ПСЖ е най-агресивният тим, който лондончани са срещали.

"Мислех си, че един английски отбор никога не може да бъде изненадан от агресивна игра, защото това е нещо, което се вижда често в страната. Този сезон с Челси играхме срещу отбори от Чемпиъншип в турнирите за различните купи, играхме срещу отбори от Лига 1 и Шрюсбъри от Лига 2. Но най-агресивно играещият отбор, който срещнахме през този сезон, е ПСЖ", заяви Моуриньо.

Тази вечер Челси посреща ПСЖ в осминафинален реванш от Шампионската лига. Първата среща в Париж завърши при резултат 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички