"Специална" клауза връща Мартин Йодегор от Арсенал обратно в Реал Мадрид?


"Специална" клауза връща Мартин Йодегор от Арсенал обратно в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

3393 0

Отборът на Реал Мадрид може да си върне бившия футболист - Мартин Йодегор, който в момента впечатлява с екипа на Арсенал, обратно на "Сантиаго Бернабеу", благодарение на "специална" клауза в договора му.

Според журналиста Рамон Алварес де Мон, Кралския Клуб не е позволил на норвежеца да напусне клуба, без да помисли за бъдещето. Арсенал е длъжен да предложи Йодегор първо на Реал Мадрид, ако реши да го продаде един ден.

Припомняме, че Йодегор се превърна в сензация, когато се присъедини към Реал Мадрид едва на 16-годишна възраст през януари 2015-а година. Той не успя да се наложи в основния отбор на "лос бланкос" и игра под наем в отбори като Витес, Хееренвен, Реал Сосиедад и Арсенал, преди да се присъедини към "топчиите" за постоянно през лятото на 2021 година.

Той много бързо спечели доверието на Микел Артета и бе провъзгласен за капитан на тима. Йодегор може да се похвали с  15 попадения и 11 асистенции в 80 мача за Арсенал. Мнозина пък го спрягат за следващата голяма легенда на "артилиеристите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Артета след победата на Арсенал над Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички