Пол Погба готов да подпише нов дългогодишен договор с Манчестър Юнайтед


Пол Погба готов да подпише нов дългогодишен договор с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

1706 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще остане в клуба и ще подпише нов петгодишен договор с "червените дяволи", съобщава The Sun. Френският национал бе спряган за изходящ трансфер през миналото лято, като дори заяви в интервю, че е "готов за ново предизвикателство", но в крайна сметка остана на "Олд Трафорд" и мениджърът Оле Гунар Солскяр го е убедил да подпише нов контракт.

27-годишният Погба пропусна голяма част от настоящия сезон, но се представя много добре след рестарта на сезона във Висшата лига, като и цялостната игра на тима се подобри. Това е убедило французина, че той трябва да продължи кариерата си в родния си клуб, като ръководството на Юнайтед се надява до края на настоящия сезон да обяви новия петгодишен договор на Погба.

"Сега това може да се нарече стойностен отбор. Понякога преди бяхме твърде дефанзивни или прекалено атакуващи, нямахме този баланс и не контролирахме играта. Сега можете да видите, че имаме този баланс и здрава структура - работим упорито за това", заяви французинът за "United Review" наскоро, с което намекна, че се чувства и доста по-добре в отбора. Междувременно се появи информация, че Реал Мадрид готви нова офанзива за Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички