Феновете на Манчестър Юнайтед недоволни, че Бруно Фернандеш не е номиниран за "Играч на сезона"


Феновете на Манчестър Юнайтед недоволни, че Бруно Фернандеш не е номиниран за "Играч на сезона"
Снимка: Getty Images/Guliver

1542 0

Феновете на Манчестър Юнайтед не останаха особено щастливи от номинираните за приза "Играч на сезона" през изминалата кампания във Висшата лига. Причината за това е, че там не фигурира името на голямата звезда на клуба Бруно Фернандеш.

След пристигането си през зимния трансферен прозорец португалецът напълно промени облика на “червените дяволи”, а до голяма степен бе и една от основните причини за класирането в топ 4. Именно това, че Бруно изигра само половината от сезона в Англия, е причината да не бе сред номинираните за играч на сезона.

Всъщност, Манчестър Юнайтед не са загубили нито един двубой от Висшата лига след привличането на Бруно Фернандеш. Той отбеляза 8 попадения и допринесе с още 7 асистенции в едва 14 мача. Без съмнение португалецът има най-сериозна заслуга за класирането на тима в зона Шампионска лига.

Вчера станаха ясни и номинираните за най-добър млад играч на сезона във Висшата лига. Относно това, феновете на “червените дяволи” не могат да се оплачат, защото клубът е с най-много представители там – Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд.

А кои са номинираните за “Играч на сезона” във Висшата лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички