Солскяер за Роналдо: Всички нови в Юнайтед се представят, не всеки знаеше името му


Солскяер за Роналдо: Всички нови в Юнайтед се представят, не всеки знаеше името му
Снимка: Getty Images

3899 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе много доволен от новата мегазвезда в отбора си - Кристиано Роналдо. Португалецът записа повторен дебют за тима и се отчете с две попадения. След мача пък Солскяер се пошегува с португалеца.

"Всеки, който идва в отбора, трябва да се представи пред останалите. Не всеки знаеше името на Роналдо, но вече го знаят. Атмосферата бе електрическа около клуба, феновете наистина се насладиха на последните 10-ина дни, откакто той подписа. Има много очакания към него и отбора, той отговори на тях в първия мач.

Той прави това, което знае най-добре. Повдига духа на всеки, кара всички да са фокусиране, има изисквания към себе си, има изисквания към съотборниците си, изисквания към всички и заради това той е направил толкова много в кариерата си, толкова е дисциплиниран. Развил се е като играч, вече е различен тип в сравнение с когато си тръгна. Безмилостен и клиничен голмайстор, надушва големите моменти и усеща, когато има голове.

Не исках да го заменям, освен ако той не искаше да излезе. Има нужда от минути, има нужда да играе. Имаше малка предсезонна подготовка и пропусна няколко мача за Ювентус и Португалия, така че имаше нужда от тези 90 минути" - заяви Солскяер.

ИЗНЕНАДА: 1 260 566 души избраха Роналдо, но негов съотборник е №1 във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички