Солскяер впечатлен от новия в Юнайтед


Солскяер впечатлен от новия в Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1387 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали новото попълнение на отбора Бруно Фернандеш, след като португалецът започна силно кариерата си на „Олд Трафорд“. Полузащитникът дойде при „червените дяволи“ в края на януари и започна по чудесен начин престоя си в отбора, като направи две асистенции и отбеляза първия си гол срещу Уотфорд.

Преди двубоя срещу Брюж Оле Гунар Солскяер се изказа ласкаво за новото попълнение на отбора. „Чувстваме, че добавихме допълнителна доза класа с идването на Бруно. Неговото присъствие в състава ни дава допълнителна доза опции. Той обича да се ключва в предни позиции, да подава и да поема рискове, а това са неща, които един футболисти на Манчестър Юнайтед трябва да прави. Неговата изобретателност, погледът му върху играта, са неща, които не всички футболисти притежават. Той знае какво трябва да направи, което е една от неговите сили. Той може да промени решението си за част от секундата. Мисля, че Бруно ще се развие, след като дойде тук в по-силна лига, срещу по-силни опоненти, с по-силни съотборници“, каза Солскяер.

Манчестър Юнайтед е домакин на Брюж в утрешната вечер от 22:00ч. През уикенда „червените дяволи“ подновяват битката във Висшата лига с двубой срещу Евертън. А ето какъв бе проблемът на Манчестър Юнайтед в предния двубой срещу Брюж според Солскяер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички