Звезда на Реал Мадрид е бил на крачка от трансфер в Манчестър Юнайтед през 2014-та година


Звезда на Реал Мадрид е бил на крачка от трансфер в Манчестър Юнайтед през 2014-та година
Снимка: Guliver/GettyImages

2600 0

Полузащитникът на Реал Мадрид и немския национален отбор по футбол Тони Кроос разказа как е бил на крачка от това да подпише с Манчестър Юнайтед през лятото на 2014-та година. Тогавашният играч на Байерн Мюнхен се е съгласил да заиграе при „червените дяволи“ под ръководството на Дейвид Мойс, но уволнението на шотландеца е сложило точка на шансовете му да заиграе на „Олд Трафорд“.

„Знаех, че Манчестър Юнайтед ме искат. Мойс потвърди това. Беше един много хубав следобед с много хубави хора. Говорихме доста за плановете на Юнайтед и това ме накара да приема тяхното постижение. Накрая си стиснахме ръцете за трансфер, като те имаха моето устно потвърждение, че ще се присъединя към отбора. Но тогава Дейвид Мойс беше уволнен и дойде Луис ван Гаал, което усложни нещата. Луис искаше да изгради свой собствен проект. Нямаше новини от Юнайтед и започнах да се съмнявам. Тогава започна световното първенство и Карло Анчелоти се обади. Така се стигна до трансфера ми в Реал Мадрид“ каза Тони Кроос.

Все пак Тони Кроос може би взе по-доброто решение за своята кариера. След като спечели световната купа през 2014-та година, той триумфира веднъж в Испанската Ла Лига и 3 пъти в Шампионската лига с Реал Мадрид. А ето по какъв нестандартен начин Реал Мадрид успяват да уредят трансфера на Зинедин Зидан през 2001-ва година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички