Солскяер обвини топката във вчерашния мач


Солскяер обвини топката във вчерашния мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1250 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че неговият отбор е имал проблеми с играта в двубоя от Лига Европа срещу Брюж в четвъртък вечер. „Червените дяволи“ не се представиха по особено убедителен начин в гостуването си в Белгия и завършиха 1:1 в доста ветровити условия за футбол.

След срещата норвежкият наставник обяви причините за незадоволителната игра. „Трудно е да се играе срещу добре организиран тим в неприятни условия. Не мисля, че това беше най-добрият мач, който феновете са виждали. Бяхме доста разконцентрирани, но метереологичните условия на терена и топката бяха виновни за това. Топката е по-различна и се играе по-трудно с нея. Може да пробвате с една от тях. Те са по-леки. Ситуацията е една и съща и за двата отбора, разбира се. Но условията на бяха добри - вятърът, дъждът“, каза Солскяер след края на срещата.

Реваншът между Манчестър Юнайтед и Брюж е следващият четвъртък от 22:00ч. Преди това „червените дяволи“ подновяват битката във Висшата лига с двубой срещу Уотфорд в неделния ден. А ето кога се очаква да се завърне звездата на отбора Маркъс Рашфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички