Погба: Ливърпул са пред всички останали


Погба: Ливърпул са пред всички останали
Снимка: Getty Images/Guliver

2016 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че въпреки че желае големия враг на „червените дяволи“ да печели титлата в Англия, футболистите на Юрген Клоп за заслужения победител във Висшата лига през този сезон. Ливърпул може да стане първият отбор, който печели титлата в шампионата още през месец март, като също така могат да завършат сезона непобедени.

Френският полузащитник даде коментар пред ‘ESPN’ за състоянието на Ливърпул. „Те са много пред всички останали. Ливърпул не е загубил нито един мач през този сезон. Едната им ръка вече е върху трофея във Висшата лига. Като се има предвид, че аз съм играч на Манчестър Юнайтед и те са най-големият ни враг, не искам Ливърпул да печелят титлата. Не искаме никой друг да печели титлата, освен ние, но като фен на футбола и като футболист, който уважава противниковия отбор, трябва да кажа, че те заслужават да са там, където са в момента. Те са по-добри от предния сезон, в който спечелиха Шампионската лига и по-добри от предния, в който играха на финала“, каза френският халф.

Пол Погба не е играл от 26-ти декември, когато получи контузия и трябваше да се подложи на операция на глезена. Въпреки че все повече се говори, че той ще напусне отбора на Манчестър Юнайтед след края на сезона, „червените дяволи“ може и да му предложат нов договор, вижте защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички