Солскяер сравни своя Манчестър Юнайтед с... Тайсън Фюри


Солскяер сравни своя Манчестър Юнайтед с... Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

1584 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер направи сравнение между играта на своя тим в мача срещу Ливърпул (0:5) и непобедения досега на ринга боксьор в тежка категория Тайсън Фюри. Според норвежкия треньор неговият тим е бил зашеметен от гола на Наби Кейта в началото на двубоя.

"Използвайки аналогия, бих казал, че се чувствахме като боксьор, зашеметен от удар и паднал на пода през първите четири минути на първия рунд. Ние не използвахме своя момент и след това допуснахме гол. Искахме да се подобрим, но започнахме да се откриваме твърде много и да се държим трескаво срещу добър съперник", коментира Солскяер, цитиран от "Daily Mail".

"Вие видяхте как няколко пъти Тайсън Фюри беше съборен. Удивително е колко спокоен и хладнокръвен е той, когато е на пода. Съдията брои: "Шест... Седем... Осем..." После той се изправя и е готов да се бие отново. Може би след нашия нокдаун ние се изправихме твърде бързо, за да опитаме да се подобрим. Следователно трябва да подобрим нашето мислене", допълни наставникът. А защо Ариго Саки сравни Манчестър Юнайтед с тима на Бразилия от Мондиал 2014 четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички