Погба и Рашфорд подновиха тренировки с Юнайтед


Погба и Рашфорд подновиха тренировки с Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1175 0

Пол Погба и Маркъс Рашфорд взеха участие в тренировките на Манчестър Юнайтед, след като „червените дяволи“ подновиха занимания през тази седмица. Футболистите на Оле Гунар Солскяер се завърнаха в тренировъчната база Карингтън миналата сряда, като се подготвят за подновяването на Висшата лига през следващия месец.

Добрите новини за Манчестър Юнайтед са, че двама от основните им футболисти Пол Погба и Маркъс Рашфорд са здрави и най-вероятно ще бъдат на разположение на норвежеца при рестарта на шампионата. Двамата бяха извън строя през последните няколко месеца заради дългосрочни травми. Треньорът Оле Гунар Солкяер сподели какво е състоянието на Погба и Рашфорд пред ‘Manchester Evening News’. „Те са добре, присъединиха се към тренировките и правят всички упражнения, които правят останалите момчета. Нямат проблеми засега, да чукаме на дърво“, заяви Солскяер.

Манчестър Юнайтед гонят място в Шампионската лига през следващия сезон. „Червените дяволи“ заемат 5-тата позиция във Висшата лига 9 кръга преди края на първенството. Очаква се шампионатът на Англия да бъде подновен в средата на юни. А ето защо един от бившите играчи на Манчестър Юнайтед смята, че Погба няма да успее в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички