Солскяер призна: Пандемията може да провали трансферните ни планове


Солскяер призна: Пандемията може да провали трансферните ни планове
Снимка: Getty Images/Gulliver

1210 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че пандемията от COVID-19 може да се отрази негативно на трансферните планове на клуба това лято. "Червените дяволи" искат да подсилят състава си, като едно от най-сериозните имена, което се свързва с тима е това на Джейдън Санчо.

"Мисля, че пандемията удари всички доста лошо. Все още трябва да изчакаме и да видим какви са реалните ефекти от пандемията, за да знаем каква е финансовата ни ситуация. Някои отбори инвестират в нови играчи, други - не. Ние ще трябва добре да помислим какво е нашето положение. Не знам колко тежки са пораженията. Нашият клуб е силен финансово, но най-вероятно ние сме понесли по-тежък удар от повечето други отбори", коментира Солскяер.

"Нека видим колко бързо ще можем да си върнем феновете на стадиона. Разбира се, крайното класиране през този сезон също ще е от значение. Ако можем да спечелим трофей, ФА Къп или Лига Европа, това ще помогне. Лига Европа може да ни даде и виза за Шампионска лига. Към момента всеки един бизнесмен и всеки един футболист се чувства несигурен относно ефектите на пандемията", допълни треньорът на Юнайтед. А какво според Бербатов ще укрепи мястото на Оле Гунар Солскяер в Юнайтед вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички