Солскяер призна кой играч не е доволен в Юнайтед и го сравни със себе си


Солскяер призна кой играч не е доволен в Юнайтед и го сравни със себе си
Снимка: Guliver/GettyImages

1552 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призна, че новото попълнение на тима Дони ван де Беек не е доволен от липсата на игрово време, но разбира ситуацията и се радва, че отборът се справя добре.

Нидерландският национал дойде на "Олд Трафорд" през лятото, като от началото на сезона е изиграл общо 21 мача за "червените дяволи" във всички турнири, но едва два пъти е бил титуляр във Висшата лига. "Няма как да кажа, че Дони е доволен. Разбира се, че той иска да играе повече, но той си върши работата така, както трябва. Справяме се добре и играчите на неговата позиция играят много добре. Той ми напомня на мен, когато дойдох тук, защото разбира моята позиция.

Аз бях така със сър Алекс, когато той ме оставяше извън състава, аз го разбирах и се радвах, че отборът печели. Дони е същият. Той знае, че е важен играч за нас и ще играе в много мачове. Той вярва на своите качества. Той е уверен в себе си, макар и да не го изразява шумно, но е наясно, че е достатъчно добър и чака своите шансове", коментира Солскяр.

Тази вечер Ван де Беек може да получи шанс да играе срещу Ливърпул в дербито от четвъртия кръг на ФА Къп. Манчестър Юнайтед посреща своя съперник от 19:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички