Къде да гледаме дербито Манчестър Юнайтед - Ливърпул?


Къде да гледаме дербито Манчестър Юнайтед - Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

941 0

За втори път, в рамките на една седмица, ни предстои да наблюдаваме дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул.  Двата тима ще се изправят отново един срещу друг, но този път на стадион "Олд Трафорд" в мач от турнира за ФА Къп.

През седмицата двата тима изиграха по един мач за първенство, който завърши 0:0.  След това "червените дяволи" имаха визита на Фулъм и спечелиха с 2:1, а Ливърпул пък допусна поражение от Бърнли с 0:1 и това сложи край на феноменалната серия от 68 мача без загуба на "Анфийлд.

„Ние трябва да се завърнем, без съмнение. Казах на играчите каквото мисля след мача. Когато нещата не се получават така, както ние искаме, тогава има проблем. Работата е там, че явно не казах нещата достатъчно ясно на момчетата. Трябва да променя начина, по който им го казвам, както и начина, по който играем. Искаме да спечелим мача с Манчестър Юнайтед. Това е ясно. Ще преценим какъв ще е съставът“, каза Клоп преди мача. Двубоя може да наблюдавате пряко по Diema Sport 2, както и да следите на ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички