Солскяер отказа да коментира премахването на наказанието на Манчестър Сити


Солскяер отказа да коментира премахването на наказанието на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

1959 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отказа да коментира решението на Спортния арбитражен съд в Лозана (КАС) да отмени двугодишната забрана на Манчестър Сити за участие в евротурнирите, наложена от УЕФА заради "сериозни нарушения" на Финансовия феърплей.

Вчера наставниците на Тотнъм и Ливърпул Жозе Моуриньо и Юрген Клоп реагираха остро на решението на КАС (вижте тук и тук), което пък доведе до реакция от страна на треньора на "гражданите" Пеп Гуардиола (тук). Солскяер предпочете да остане неутрален по въпроса.

"Други хора могат да дискутират, това не е моя работа. Моята работа е да съм сигурен, че сме концентрирани върху следващия мач и да правим точните неща. Финансовият феърплей бе въведен, за да поддържа клубовете финансово стабилни и мисля, че това е важно. Освен това те ни дават правила, които да спазваме, и се фокусираме върху това", каза Солскяер на днешната си пресконференция преди двубоя с Кристъл Палас утре вечер.

Норвежкият специалист разкри, че крайните защитници Люк Шоу и Брандън Уилямс остават под въпрос за гостуването на "орлите", след като получиха различни контузии в двубоя със Саутхемптън в понеделник. Шоу е с изкълчен глезен, докато Уилямс има рана на скулата след сблъсък с Кайл Уокър-Питърс.

А как Пеп Гуардиола и треньорският щаб на Манчестър Сити отпразнуваха положителната новина - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички