Солскяер: Не бива да даваме надежди на Челси, че може да ни настигне


Солскяер: Не бива да даваме надежди на Челси, че може да ни настигне
Снимка: Getty Images/Guliver

983 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази надежда, че "червените дяволи" ще сложат край на силната серия на Челси под ръководството на новия мениджър Томас Тухел. "Сините" нямат загуба в осем мача след идването на германския специалист, а в неделя приемат своя съперник на "Стамфорд Бридж" в двубой от Висшата лига.

"Той се справя много добре. Могат да се видят резултатите, да се види статистиката, как държат топката и държат съперника далеч от своята врата. Никога не е лесно да поемеш отбор по средата на сезона, така че той трябва да е доволен. Надявам се ние да спрем тяхната серия, това е моята цел", коментира Солскяер на днешната си пресконференция.

"Челси са зад нас, Манчестър Сити са пред нас с доста и ние не можем да им позволим да се откъсват повече, ако имаме някакви амбиции. Не можем и да даваме надежда на Челси, че може да ни настигне. Не мисля, че местата в топ 4 ще се решат рано, този сезон е много непредвидим. Видяхме как отборите минават през лоши периоди, след това влизат в добри серии, не се знае какво ще стане и с контузиите, как играчите ще реагират на различните обстоятелства", допълни норвежкият специалист.

Челси посреща Манчестър Юнайтед в неделя от 18:30 часа българско време, като срещата ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички