Манчестър Юнайтед се отказа от трансферна цел заради безумната му цена


Манчестър Юнайтед се отказа от трансферна цел заради безумната му цена
Снимка: Getty Images/Guliver

2111 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед се е отказало от идеята да привлече бранителя на Севиля Жул Кунде, съобщава Daily Mail. Причината за това са твърде високите финансови изисквания на андалусийци, които настояват да получат близо 70 милиона паунда за своя играч.

"Червените дяволи" са в търсене на нов централен защитник, който да си партнира с Хари Магуайър или Ерик Баи. Кунде бе сред вариантите за такъв бранител, но високата му трансферна цена ще доведе до отпадането му от трансферния списък на Юнайтед.

22-годишният играч е сред най-добрите на поста си в Испания, а преди време бе свързван с трансфер и в Манчестър Сити. Той има основна роля за силното представяне на Севиля през този сезон, но едва ли ще се задържи на "Рамон Санчес Писхуан" и през следващата кампания.

Междувременно се появиха информации, че Манчестър Юнайтед е договорил един от най-добрите вратари в Европа (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички