Бивш играч на Юнайтед с невероятно разкритие за ранния сър Алекс


Бивш играч на Юнайтед с невероятно разкритие за ранния сър Алекс
Снимка: Guliver/GettyImages

1802 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Клейтън Блекмор разказа, че легендарният мениджър на клуба сър Алекс Фъргюсън е правил нещо немислимо за футболистите на своя тим. По думите му шотландецът е миел и масажирал краката на звездите си понякога.

Блекмор дебютира за "червените дяволи" още при Рон Аткинсън и работи със сър Алекс през първите му 8 години на "Олд Трафорд". Според бившия футболист по това време сътрудниците на Юнайтед са били малко и на мениджъра му се е налагало да върши много неща сам.

"Той веднага се опита да премахне културата на пиене. Нашият шеф изпревари времето си. Започна да ни събира в неделя, за да ни запази трезви. Предвид размера на персонала ни, шефът трябваше сам да ни масажира краката. Правеха го шефът, Арчи (Нокс, асистент) и Джим Макгрегър", разказа Блекмор за официалния подкаст на клуба.

"Веднъж ми изми краката. На следващия ден това беше във вестниците. Но на нас ни липсваше персонал. Имахме само нашия физиотерапевт Джим Макгрегър, сър Алекс и Арчи. В обикновен ден с това щеше да се заеме нашият китмен. Защото босът и без това имаше твърде много работа", допълни бившият "червен дявол". А защо нов в Юнайтед прати сър Алекс "на майната му" при въпрос "Как си?" вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички