Оле: Хората помнят повече провалите от победите


Оле: Хората помнят повече провалите от победите
Снимка: Getty Images/Guliver

721 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори на по общи теми след продължаването на „червените дяволи”напред към 1/8-финалите от турнира Лига Европа. Това се случи, след като английският тим направи 0:0 в реванша срещу Реал Сосиедад, но след успех с 4:0 в Испания си осигури мачове в по-нататъшната фаза от турнира.

„Хората помнят провалите повече от успехите. Нужна е още работа, за да стигнем възможно най-напред в турнира, а тази група е наясно какво е нужно да се случи това”, започна Солскяер.

За Шола Шоретайър: „Шола показаха качества и вярваме, че е много добър футболист. Това е начална база в днешния мач и поигра 15 минути на „Олд Трафорд”, които няма да забрави. Може би щеше да се наслади повече, ако имаше фенове. Сигурен съм, че те ще го видят скоро” продължи норвежецът.

„Ние сме много сплотена група. Идваме, работим заедно всеки ден и знаем какво ни коства това. Искаме да продължим напред, но когато се провалим, следва да се подобряваме. Културата ни е такава, че трябва да се подобряваме непрестанно, защото имаме страхотни състезатели”, констатира Оле.

За предстоящите мачове на Ман Юнайтед: „Докато дойде паузата за национални отбори, мисля, че имаме шест или седем мача – Челси, Лестър, Уест Хем. Това са все важни мачове и тези три седмици са важни за нас. Увереността е добра и се надяваме да се върнат няколко играчи”, завърши с коментара си Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички