Футболист на Евертън предпочел да остане в тима, вместо да премине в Юнайтед или Барса


Футболист на Евертън предпочел да остане в тима, вместо да премине в Юнайтед или Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

1139 0

Нападателят на Евертън Ричарлисон сподели, че е отказал възможността да се присъедини към отборите на Манчестър Юнайтед и Барселона през зимата. 23-годишният футболист дойде при „карамелите“ от Уотфорд през 2018-та година и се превърна в ключов за отбора играч.

През зимата бразилския национал е хванал окото на Манчестър Юнайтед, след като „червените дяволи“ искаха да вземат нов нападател преди да подпишат с Одион Игало под наем. Ричарлисон разказа, че офертите на Юнайтед и Барселона са били реални и двата тима са се опитали да го отмъкнат от „Гудисън парк“. Нападателят обаче добави, че е нямал желание да остави съотборниците си по средата на сезона. „Имаше много оферти по време на сезона – от Барселона, от Манчестър Юнайтед. Но клубът искаше да ме задържи и аз нямах желание да напускам по средата на кампанията. Щеше да е лошо да изоставя съотборниците си по такъв начин“, заяви Ричарлисон пред ‘Los Desimpedidos’.

23-годишният бразилец прави силна кампания с екипа на Евертън. До момента през сезона той има 27 мача за „карамелите“ във Висшата лига, в които е успял да вкара 10 гола и да направи 3 асистенции. А ето как Ричарлисон се заяде с един от футболистите на Ливърпул преди Дербито на Мърсисайд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички