Манчестър Юнайтед задържа един от талантите си с дългосрочен договор


Манчестър Юнайтед задържа един от талантите си с дългосрочен договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1083 0

Скот МакТоминей бе награден с нов договор от Манчестър Юнайтед, който ще го остави в клуба до 2025 година с опцията за допълнителен сезон. 23-годишният полузащитник дебютира с фланелката на „червените дяволи“ през 2017 срещу Арсенал и вече има 75 мача за първия тим, в които реализира шест гола.

"Докато разбирам, че всеки има други по-важни неща на главата в момента, съм изключително щастлив да подпиша този договор и да играя роля в бъдещето на клуба. Всичко, което някога съм знаел, е свързано с Юнайтед и се надявам, че страстта ми за клуба го показва всеки път, когато изляза на терена. Ще продължава да давам всичко за Юнайтед. Искам да благодаря на мениджъра за доверието в мен и всички в клуба, които ми помогнаха да достигна до това, което представлявам днес като игра. Очаквам с нетърпение да приключа на високо ниво сезона и да постигнем нашите цели", каза халфът след подписването на договора.

Мениджърът Оле Гунар Солскяр също беше щастлив от подновяването на контракта. "Скот се справя изключително добре, откакто се присъедини към нас и е с ключова роля в нашата полузащита. Той носи решителност, енергия и умения в играта – знаем, че качествата на Скот ще са фундаментални за състава в следващите няколко години. Както винаги сме казвали, школата е есенцията за бъдещете успехи на клуба – Скот показа нужната психологическа устойчивост и манталитет на победител още в академията. Очаквам с нетърпение да видя бъдещото му развитие в близките години“, каза норвежкият специалист.

А междувременно, легенда на Манчестър Юнайтед разкритикува Де Хеа и Магуайър, като дори заяви, че не би ги пуснал в клубния автобус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички