Солскяер иска нападател, който „би си счупил носа“, за да вкара гол


Солскяер иска нападател, който „би си счупил носа“, за да вкара гол
Снимка: Guliver/GettyImages

3400 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер продължава да иска да купи нападател преди края на януарския трансферен прозорец. Норвежкият специалист иска човек, който би направил всичко, за да вкара гол за отбора, като ако се налага, дори „би си счупил носа“, за да вкара топката в мрежата.

След снощната победа срещу Манчестър Сити норвежецът каза, че отборът му се нуждае от повече голове. „Червените дяволи“ в момента са без топ реализатора си Маркъс Рашфорд, който ще отсъства от терените в продължение на два месеца, след като се оказа, че има контузия в гърба. Травмата на Рашфорд, който има цели 18 гола на сметката си за Манчестър Юнайтед през сезона, остави „червените дяволи“ с много малко опции в предни позиции, като единствено Антони Марсиал и 18-годишният Мейсън Грийнууд могат да играят на върха на атаката. Солскяер изпусна да подпише с Ерлинг Холанд, който се присъедини към Борусия Дортмунд, като Единсон Кавани, Кжищоф Пьонтек и Ислам Слимани също бяха свързвани с преминаване в клуба според Джак Отуей от „Дейли Експрес“.

„Червените дяволи“ все пак са изключително близо до първото си ново попълнение през януарския трансферен прозорец в лицето на Бруно Фернандеш. Ето кога се очаква да дебютира португалеца за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички