Солскяер: Смешно решение, това не бе никакъв червен картон!


Солскяер: Смешно решение, това не бе никакъв червен картон!
Снимка: Getty Images/Guliver

1559 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкритикува рефера Андре Маринър заради червения картон, който даде на халфа на "червените дяволи" Неманя Матич. Това се случи във вчерашното дерби с Манчестър Сити в турнира Купата на Лигата.

Сърбинът отбеляза единственото попадение в мача за победата на Юнайтед на "Етихад" с 1:0, но получи два жълти картон през втората част, а неговите съотборници не успяха да стигнат до второ попадение, което щеше да изпрати полуфиналния сблъсък в продължения.

"Тук е трудно да вкараш гол с 11 души, камо ли с 10. Това не бе никакъв червен картон. За мен това е смешно решение. Иронично е, че получи жълт картон за първия си фаул, след това почти получи още един за втория, който изобщо не беше фаул. Да, следващото нарушение бе за картон, но не и за червен. Колко пъти ни фаулираха те? Колко фаула имаше срещу Дан Джеймс? Ами срещу Джеси Лингард през първото полувреме?", коментира Солскяер след края на мача.

Статистиката от двубоя показва, че и двата тима са извършили еднакъв брой нарушения (11), като срещу Джеймс е имало едно нарушение, а срещу Лингард - три. А кой е актуалният вариант за заместник на норвежкия треньор вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички