Страхотни новини за Юнайтед: Фернандеш може да дебютира за отбора още в събота


Страхотни новини за Юнайтед: Фернандеш може да дебютира за отбора още в събота
Снимка: Getty Images/Guliver

3116 0

Полузащитникът на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш е отлетял за Манчестър, където се очаква днес да мине медицински прегледи и да подпише договор с отбора. Според „Спортсмейл“ двата клуба са се разбрали за трансферната сума на играча във вторник и тя ще бъде на стойност 68 милиона паунда.

Във вчерашната вечер португалският халф бе заснет от местната телевизия SIC. 25-годишният халф се подготвяше за полет към Англия, като сподели, че през цялото време единствената му цел е била да подпише с Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ водеха дълги преговори с настоящия клуб на португалския халф, като очевидно договорката е станала ясна във вторник, три дни преди края на трансферния прозорец. От „Олд Трафорд“ ще платят 46.6 милиона паунда за услугите на Фернандеш, както и още 8.5 милиона паунда в зависимост от представянето на играча и евентуално класиране в Шампионската лига.

Очаква се Бруно Фернандеш да подпише договор за 5 години с тима на Манчестър Юнайтед, но той все още не е договорил личните си условия с клуба. A вижте какъв инцидент претърпя вицепрезидента на Манчестър Юнайтед Ед Уудъурд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички